Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: نوسانات قیمت مس و در نتیجه مفتول مسی و سهمیه‌بندی این ماده اولیه، از مشکلات صنایع برق و الکترونیک در زنجان است.

علی کلانتری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ترکیب صنعت برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات در استان زنجان، اظهار کرد: تولید انواع سیم و کابل، صنایع برق قدرت و انواع کنتورها و تابلوهای برق، از عمده محصولات صادراتی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان زنجان دارای ۱۸ واحد صنعتی در زمینه تولید انواع سیم و کابل با ظرفیت اسمی ۱۱۱ هزار و ۹۰۰ تن و با حجم سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۰۰۰ نفر یکی از استان‌های پیشرو در صنعت سیم و کابل است.

این مسئول ادامه داد: حدود ۳۰ درصد از سیم کابل کشور در این استان تولید می‌شود و از محصولات صادراتی استان نیز به شمار می‌رود. میزان صادرات این محصول استراتژیک در سال‌جاری در حدود ۱.۹ میلیون دلار بوده و شرکت سیم و کابل ابهر یکی از برترین صادرکنندگان در بین تولیدکنندگان سیم و کابل کشور است.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی برق و الکترونیک، تصریح کرد: طولانی بودن فرآیند تخصیص ارز در بانک برای تامین مواد اولیه وارداتی، نوسانات قیمت مس و در نتیجه مفتول مسی و سهمیه‌بندی این ماده اولیه و ارائه نکردن سهمیه کامل برای واحدهای تولیدی و نوسانات قیمت انواع گرانول و سهمیه‌بندی این ماده اولیه و ارائه نکردن سهمیه کامل برای واحدهای تولیدی، از جمله مشکلات این صنایع است.

کلانتری یادآور شد: مشکلات ناشی از کمبود نقدینگی شامل نوسانات قیمت ارز و به واسطه آن قیمت محصولات تولید و بستانکار بودن برخی از واحدها به واسطه مشتریان دولتی از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی برق و الکترونیک در استان زنجان است که می‌تواند بر فرآیند تولید اثر گذارد.

این مسئول خاطرنشان کرد: تولید ورق هسته ترانس به شرط صادرات دارای توجیه اقتصادی، تولید مفتول مسی به عنوان ماده اولیه در تولید سیم و کابل و تولید و مونتاژ لوازم خانگی برقی با برندهای معتبر به عنوان الگوی پیشرو و موفق بخش خصوصی از طریق ایجاد توانمندی‌ و قابلیت‌های علمی و فنی، از اولویت‌های سرمایه‌گذاری در این صنایع است که می‌تواند در دست‌یابی به چشم‌انداز کشور ایفای نقش کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان صنعت برق برق و الکترونیک واحدهای تولیدی نوسانات قیمت استان زنجان ماده اولیه سیم و کابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۶۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است

محمدمهدی فداکار چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در مراسم تجلیل از کارگران، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه استانی و ملی کرمان گفت: در حوزه کارگری استان کرمان به واسطه اینکه بخش بزرگی از آن ها در معادن مشغول به کار هستند، شرایط سختی دارند.

وی بیان داشت: تولید در استان افزایش یافته و موفق شدیم در تولید ملی نقش بیشتری داشته باشیم و این افتخار مرهون افرادی است که در این حوزه نقش دارند.

استاندار کرمان افزود: چند سالی است که شعار اصلی کشور بر محوریت تولید است و کارگران، نقش اصلی را در تولید دارند.

وی گفت: استان کرمان در بحث امنیت شغلی نسبت به دیگر استان‌ها با مشکل کمتری مواجه است، شرکت‌های بزرگ استان همچنان خط تولید و ظرفیت‌های جدید ایجاد می‌کنند که نیاز به کارگر دارد.

فداکار تصریح کرد: زمان رسیدگی به دعاوی کارگری در استان کرمان تا ۶۰ درصد کاهش یافته و این مسئله به حل مشکل کمک می‌کند.

کاهش مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در کرمان

وی بیان داشت: مهم ترین مسئله در حوزه کارگری، آموزش و مهارت‌افزایی است که برای جذب نیروی انسانی باید به آن توجه کنیم.

استاندار کرمان به کاهش تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در استان اشاره داشت و گفت: کاهش این افراد نشان می‌دهد که از تعطیلی واحد‌ها جلوگیری شده و بعضا واحد‌ها احیا شده‌اند.

وی به کاهش نرخ بیکاری در استان نیز اشاره داشت و افزود: کاهش نرخ بیکاری، کاهش تعداد بیمه بیکاری بگیران و تحقق ۱۲۰ درصدی تعهد اشتغال استان، همه نشان از وضعیت اقتصادی و فعالیت استان است.

 صنعت‌شهر‌ها را در دست پیگیری داریم

فداکار خرید خارج از استان و کشور را یک مشکل دانست و گفت: حتی محصولاتی در داخل استان تولید می‌شود؛ اما شرکت‌ها از خارج کشور وارد می‌کنند و یکی از دلایل این مسئله نبود ارتباط و آشنایی تولیدکننده با مصرف‌کننده نهایی است.

فداکار تصریح کرد: با مصوبه شورای تامین، اولویت خرید شرکت‌ها را در شرایط مساوی با خرید داخل استان گذاشتیم.

استاندار کرمان در خصوص مسکن کارگران گفت: صنعت‌شهر‌ها را در دست پیگیری داریم و چند نقطه نیز واگذاری زمین به شرکت‌ها صورت گرفته است.

وی به صنعت زغالسنگ و مشکلات کارگری آن نیز اشاره داشت و بیان کرد: این مشکل به راحتی قابل حل است و پیگیر آن هستیم و با رفع مشکل، شاهد افزایش ظرفیت اشتغال، سرمایه‌گذاری جدید، تامین نیاز واحد‌های فولادی و دغدغه روزمره کارگری در حقوق و بیمه خواهیم بود.

فداکار تاکید کرد: شرکت‌ها با استفاده از ظرفیت قانون جهش دانش‌بنیان از معافیت مالیاتی بهره ببرند.

وی  گفت: در حوزه درمان بازنشستگان، سرمایه‌گذاری بسیار خوبی صورت گرفته است و عمده نیاز بازنشستگان در بخش درمان است و هزینه‌های بالایی هم دارد؛ اما کمک خوبی از سوی تامین اجتماعی می‌شود.

استاندار کرمان افزود: ظرفیت‌های قانونی نیز برای موارد خاص وجود دارد که می‌توان از آن بهره ببرند.

 ۲۲ کارگر و واحد کاری استان کرمان، منتخب سی و پنجمین جشنواره امتنان

مجتبی مصباح مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطر ۱۴ هزار شهید کارگری به گزارشی از روند برگزاری سی و پنجمین دوره جشنواره امتنان پرداخت و گفت: روند کار از مهر ۱۴۰۲ آغاز شد و ۲ هزار و ۶۶۶ نفر در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، خدمات و واحد نمونه، اطلاعات خود را در سامانه مربوطه ثبت کردند. 

وی افزود: از مجموع ثبت‌نامی‌ها ۲ هزار و ۴۱۰ نفر آقایان و ۲۵۶ نفر خانم‌ها بودند و ۲۱ واحد نیز در بخش مربوطه خود ثبت‌نام داشتند.

مصباح تصریح کرد: پس از انجام داوری‌ها در سطح استان، ۲۲ کارگر، گروه کار و واحد به عنوان نمونه استانی انتخاب و به مرحله کشوری نیز معرفی شدند.

وی همچنین از انتخاب یک کارگر و یک واحد کاری نمونه ملی از استان کرمان خبر داد که در مراسمی با حضور رئیس جمهور از آن ها تجلیل شده است.

 ۱۳۰ هزار کارگر، بازنشسته و مستمری‌بگیر استان کرمان هستند

حسین شجاعی، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه ۱۳۰ هزار نفر در استان کرمان بازنشسته و مستمری بگیر هستند، گفت: ۱۶ کانون بازنشستگی کارگری در شهرستان‌های استان دایر است.

وی بیان داشت: ۶۵ تا ۷۰ درصد این کارگران، حداقل حقوق‌بگیر هستند و مهم ترین و اصلی‌ترین دغدغه آن ها در حوزه معیشت و درمان است.

شجاعی گفت: در بخش درمان بیمه‌شده‌ها و بازنشستگان باید از صفر تا ۱۰۰ آن را سازمان متقبل شود که این اتفاق نمی‌افتد و قانون باید الزام و اجرایی شود.

در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان کرمان از ۲۲ نمونه استانی تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • ارتقای نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟